• Εισαγωγή • Συντελεστές • Περιαστικοί Μύθοι • 'Aρθρα • Συχνές Ερωτήσεις • Επικοινωνία
 
« « Επιστροφή στο Αλφαβητικό ευρετήριο

 

Ακρωτηριασμός Ζώων

Αγελάδες + Εξωγήινοι = Κακός συνδυασμός!Ο όρος "ακρωτηριασμός" χρησιμοποιείται από τους οπαδούς των ΑΤΙΑ για να περιγράψει πτώματα ζώων με "ασυνήθιστα" ή "ανεξήγητα" χαρακτηριστικά. "Ασυνήθιστα" και "ανεξήγητα" μπορεί να είναι οποιοδήποτε σημάδι, κόψιμο, πληγή, τομή, εκτομή, πρήξιμο, μελανιά, διόγκωμα, εκδορά, κάκωση ή απουσία οργάνου ή αίματος. Αυτοί οι ακρωτηριασμοί, μας λένε, γίνονται από κακούς εξωγήινους. Κανείς δεν έχει επιδείξει ούτε ότι υπάρχουν χιλιάδες ανεξήγητοι ακρωτηριασμοί ζώων σε όλον τον κόσμο, ούτε ότι σχετίζονται, πόσο μάλλον να αφείλονται, σε πειραματισμούς εξωγήινων. Αυτά τα γεγονότα όμως δεν πτοούν αυτούς που είναι σίγουροι ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. Κατ' αυτούς, αυτοί οι επισκέπτες από άλλους κόσμους, δεν είναι μόνο υπεύθυνοι για το θάνατο και ακρωτηριασμό χιλιάδων βοοειδών, αλόγων, γατών, και άλλων εξημερωμένων ζώων σε όλο τον κόσμο, αλλά είναι υπεύθυνοι και για αρκετές απαγωγές ανθρώπων με σκοπό τον πειραματισμό και την αναπαραγωγική χειρουργική. Επίσης, κάποιοι απ' αυτούς τους εξωγήινους καταστρέφουν σοδειές σε μια προσπάθεια να μας εντυπωσιάσουν με τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες ή για να μας πουν, μέσω περίεργων συμβόλων, πόσο πολύ τους αρέσουν τα ζώα του πλανήτη μας.

Η άποψη ότι εξωγήινοι σκοτώνουν και ακρωτηριάζουν ζώα, στηρίζεται σε τίποτα περισσότερο από ένα επιχείρημα από την άγνοια: Μιας και υπάρχει έλλειψη στοιχείων για το ότι οι εξωγήινοι δεν είναι υπέυθυνοι για το θάνατο ή για τη μετά-θάνατον κατάσταση των ζώων, τότε συνεπάγεται ότι οι εξωγήινοι είναι υπέυθυνοι. Οι υπέρμαχοι αυτής της άποψης απορρίπτουν την ιδέα του να υπάρχει μια πιο γήινη και φυσική εξήγηση. Είναι πεποισμένοι ότι οι εξωγήινοι χρειάζονται αίμα και όργανα αγελάδων για τα πειράματά τους. Αυτό που φαίνεται πιο πειστικό στους UFOθεωρητικολόγους είναι, οι πληγές και η απουσία οργάνων όπως η γλώσσα ή τα γενητικά όργανα, να οφείλονται σε εξωγήινους χειρουργούς. Νατουραλιστικές εξηγήσεις με αρρώστιες, θηρευτές (ασβούς, όρνια, νυφίτσες κλπ.), έντομα ( π.χ. κρεατόμυγες) και πουλιά είναι όλες μάταιες, αν και η πιο ενδελεχής έρευνα των λεγόμενων "ακρωτηριασμών" συμπέρανε ότι δεν υπήρχε τίποτα το μυστήριο που να χρειαζόταν εξήγηση ( Rommel 1980). Είναι μάταιο να επισημάνουμε ότι έντομα και ζώα συχνά καταβροχθίζουν τους ευαίσθητους βλεννογόνους υμένες και τα μαλακά μόρια των νεκρών ζώων, αντί να προσπαθήσουν να φάνε το σκληρό κουφάρι της αγελάδας. Είναι άχρηστο να πούμε ότι οι τομές στο κουφάρι που γίνονται από τα δόντια των θηρευτών, συχνά μοιάζουν με τομές σαν από μαχαίρι. Είναι επίσης μάταιο να πούμε ότι από τις πληγές δεν βγαίνει καθόλου ή ελάχιστο αίμα μιας και το αίμα πήζει και η καρδιά δεν χτυπάει όταν το ζώο είναι νεκρό, και τα έντομα καταβροχθίζουν όποιο αίμα τυχόν βγει.

Μια τυπική αναφορά του ιδιότυπου αυτού εξωγήινου χειρουργείου, δίνεται στο An Alien Harvest (1989) από την Linda Moulton Howe, και περιλαμβάνει φωτογραφίες πληγών που χαρακτηρίζονται ως περίεργες, αλλόκοτες, ύποπτες και ανεξήγητες.

για πρώτη φορά, ιστοί που συλλέχθηκαν από τομές ακρωτηριασμών
στο Arkansans στις 11/3/1989, αποκάλυψαν τα παρακάτω χαρακτηριστικά
κάτω από μικροσκοπική εξέταση: 1) Η γραμμή της τομής είναι εξαιρετικά
λεπτή, 2) Η γραμμή είχε υποβληθεί σε μεγάλη θερμότητα, πιθανότατα
300 βαθμούς Farenheit, και πάνω, αφήνοντας μια σκούρα και σκληρή άκρη,
3) Οι τομές έγιναν γρήγορα, πιθανώς μέσα σε 2 λεπτά ή λιγότερο, γιατί δεν
υπάρχει φλεγμονώδης καταστροφή κυττάρων που κανονικά αρχίζει μερικά
λεπτά ύστερα από κάθε τραύμα σε ιστούς.

Οι φωτογραφίες υποτίθεται ότι είναι "επιστημονικές αποδείξεις" αφύσικων συμβάντων, αν και η επιστημονική κοινότητα θεωρεί τέτοιες φωτογραφίες μικρής σημασίας. Ακόμα και αν οι φωτογραφίες δεν πειράχθηκαν, δεν χρίζουν εξήγησης εξωγήινων χειρουργών. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να προτείνουμε γήινες εξηγήσεις σαν τις πιο πιθανές εξηγήσεις για τους θανάτους και την κατάσταση των ζώων, μιας και αυτές οι εξηγήσεις έχουν αποκλειστεί από ειδικούς όπως η Howe. Οι πληγές είναι πολύ περίεργες, η έλλειψη αίματος πολύ αλλόκοτη, οι συμπτώσεις πολλές για να είναι μια νατουραλιστική εξήγηση, λένε.

Πέρα απ'αυτό, αν ήταν γήινες εξηγήσεις, τότε κάποιος δεν θα μπορούσε να επικαλεστεί τις αγαπημένες θεωρίες κυβερνητικής συνωμοσίας για να "ζωντανέψει" την ιστορία. Οι ακρωτηριασμοί των ζώων δεν σχετίζονται μόνο με ΑΤΙΑ, εξωγήινους και αγρογλυφικά, αλλά και με θεάσεις μαύρων ελικοπτέρων. Σε ένα καλά συνωμοσιολογικά εκπαιδευμένο μυαλό, αυτό υποδηλώνει ότι οι ένοπλες δυνάμεις δοκιμάζουν καινούργια όπλα πάνω στα κοπάδια ανυποψίαστων πολιτών. Δεν θα πρεπε να εκλπαγεί κανείς ακούγοντας το στρατό να κάνει κρυφές δοκιμές πάνω σε ζώα, μιας και το χει κάνει παλιότερα και σε ανθρώπους. Μια άλλη πιθανότητα, σύμφωνα με τους UFOλόγους, είναι ότι τα ελικόπτερα είναι στην πραγματικότητα ATIA που έχουν καμουφλαριστεί ώστε να φαίνονται σαν γήινα σκάφη. Κάποιοι σκέφτονται επίσης ότι οι εξωγήινοι και ο στρατός συνεργάζονται εδώ και 30 χρόνια και οι ακρωτηριασμοί αυτοί γίνονται εν γνώση του στρατού. Το επιτρέπουμε λόγω μιας συνθήκης που υπεγράφει μεταξύ της κυβέρνησης και των εξωγήινων. Κανείς θα πίστευε ότι τέτοια έξυπνα όντα θα μπορούσαν να πετύχουν μια καλύτερη διευθέτηση.

Φυσικά, οι διερευνητικοί νόες θα ήθελαν να μάθουν γιατί όντα με την ευφυία και την ικανότητα να ταξιδεύουν έτη φωτός στον πλανήτη μας, περνούν την ώρα τους σφάζοντας αγελάδες, πειραματίζοντας σε κατά τα άλλα συνηθισμένους ανθρώπους και χαλόντας τις σοδειές διαφόρων χωρικών. Χρειάζονται το αίμα και τους αδένες των αγελάδων για πειράματα και τροφή. Συλλέγουν ένζυμα και δουλεύουν πάνω σε πρόγραμμα γενετικής μηχανικής που θα αναμίξει τη φυλή των Γκρίζων (εξωγήινοι) με μια Σκανδιναβική φυλή ώστε να αλληλεπιδρούν καλύτερα με τους ανθρώπους. Μεταλλάσουν το DNA των αγελάδων για να δημιουργήσουν κάποιο είδος τεχνήτης ζωής. Χαράσσουν όλο και πιο πολύπλοκα αγρογλυφικά για να μας εντυπωσιάσουν με το πόσο έξυπνοι είναι. Γιατί να έρθουν εδώ και να συμπεριφερθούν τόσο εξωφρενικά; Είναι εξωγήινοι και πέρα της κατανόησης μας. Τίποτα δεν είναι εξωφρενικό για όντα που είναι πέρα από την κατανόηση μας.

Σχετικές καταχωρίσεις: σφαιρικές αστραπές, απαγωγές εξωγήινων, περιοχή 51, φαινόμενο αυτοκίνησης, ΑΤΙΑ(UFO), αγρογλυφικά (crop cirlces), ιπτάμενοι δίσκοι, οι άνδρες με τα μαύρα και Ρόσγουελ


Περισσότερες Πληροφορίες

Frazier, Kendrick. (ed.) The Ufo Invasion : The Roswell Incident, Alien Abductions, and Government Coverups (Prometheus, 1997).

Hines, Terence. "Cattle Mutilations," in The Encyclopedia of the Paranormal edited by Gordon Stein (Buffalo, N.Y.: Prometheus Books, 1996), pp.143-146.

Hitt, Jack "Operation Moo," Gentleman's Quarterly , February 1997. And the review by Linda Howe's premier defender, Mark Williams.

Huston, Peter. Scams from the Great Beyond : How to Make Easy Money Off of Esp, Astrology, Ufos, Crop Circles, Cattle Mutilations, Alien Abductions, Atlantis, Channeling, and other New Age Nonsense (Paladin Press, 1997).

Kagan, Daniel and Ian Summers. Mute Evidence (Bantam Books, 1984)

Perkins, David. Altered Steaks : a Colloquium on the Cattle Mutilation Question , participants: David Perkins (aka "Izzy Zane"), Lewis MacAdams, Tom Clark, (Santa Barbara, Calif. :Am Here Books/Immediate Editions, 1982). This book is hard to find. The UC Santa Barbara library has a copy in the Special Collections (PS3553.L29 Z3 P47, 1982 Special Col)

Rommel, Jr. Kenneth M. Project Director, "Operation Animal Mutilation: Report of the District Attorney, First Judicial District, State of New Mexico," published in June of 1980.

Stewart, J. "Cattle Mutilations," Zetetic (now Skeptical Inquirer , Spring/Summer 1977 (vol 1 no. 2).

 
Copyright © skepdic.gr
Κεντρική σελίδα Κεντρική σελίδα